Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Vedum Kök & Bad satsar på glitter

Av: Irina Datum: juni 25, 2008Kategori: Kök, vitvaror

Nu har Vedum Kök & Bad kommit ut med en nu serie köksluckor med metalliceffekt. Luckorna finns i färgerna vit, svart, turkost, cappuccino och varmgrå. Tyvärr tycker jag det är lite svårt att se glittereffekten på bilden så jag måste nog ge mig ut för att se det i verkliga livet. Jag är för lyx och glamour i vardagen så vad är inte mer rätt än metallicluckor i köket.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…