Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Världens bästa lunchlåda

Av: Irina Datum: april 18, 2008Kategori: Kök, vitvaror & Trädgård

mattermosnyrosa500_440x440shkl.jpg

Nu är det några år sedan jag slog till och köpte mina mattermosar från av märket Aladdin från favoritsaker.se. Sen är de mina bästa kompisar på resor, utflykter eller bara en dag då jag behöver bära med mig lunch. Mattermosen är perfekt att förvara både varma och kalla saker i för de håller temperaturen väldigt bra. Dessutom finns det en tvådelad innerskål som är bra då man inte vill kladda ihop maten.

mattermosnyrosa1500_440x440shkl.jpg

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…