Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Vad blir egentligen årets julklapp?

Av: 4myhome Datum: november 17, 2008Kategori: Övrigt

Jag tycker diskussionen om årets julklapp är lika intressant år efter år. Mest för att jag ser det som ett tecken på vår samtid och vad som anses vara viktigt, flådigt, modernt, livskvalitetshöjande just det året. Tidningar har i dagarna skrivit om att årets julklapp är upplevelser. Ja, då pratar vi alltifrån jorden-runt-resor till en SPA-weekend. Jag läste i Svenska Dagbladet att det åländska spelbolaget Paf tippar att årets julklapp är en minidator. Här är listan över årets julklapp under 2000-talet: 2000 – DVD-spelare, 2001 – Verktyg, 2002 – Kokbok, 2003 – Mössa, 2004 – Platt-TV, 2005 – Pokerset, 2006 – Ljudbok och 2007 – GPS-mottagare. Lite roligt är också att år 1999 var årets julklapp en bibel, intressant. Om jag ska hålla mig till vad Paf säger så önskar jag mig en LG X110, även känd som bloggdatorn, och jag vill ha den rosa varianten tack. Vad tror du blir årets julklapp?

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…