Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Tallriksväggen på tapeten igen

Av: Roza Takiporian Datum: maj 23, 2012Kategori: Inredning, design, möbler & Inspiration

Jag är en riktig samlare. Älskar att samla på mig en massa, och så tycker jag om att hitta på nya saker att samla på. Just nu samlar jag på Muminmuggar från Arabia, och vackert Lasse Åberg-porslin med urgulliga motiv på. Kanske har jag nu hittat något nytt att samla på, nu när tallriksväggar börjar bli trendigt igen. Det är ju riktigt fint med tallrikar på väggen! Kika på de här bilderna, så förstår du vad jag menar.

Bilder: emmaskakel, woodwoolstool

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…