Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Söta saker från Bloomingville

Av: Roza Takiporian Datum: januari 29, 2014Kategori: Kök, vitvaror

Mina senaste upptäckter är följande godbitar till köket från Bloomingville. Färgerna är ljusa och välkomnar in våren på ett härligt sätt tycker jag. Ja, jag vet att det är långt kvar till våren men varför inte börja få det att kännas som vår hemma i alla fall? Framförallt tror jag nog att jag tycker om den urgulliga tekannan allra mest. Så fin att bara ha som prydnad hemma om man nu inte är en tedrickare som jag.

till köket från bloomingville

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…