Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Sköna danska handdukar

Av: Therese Blomqvist Datum: augusti 31, 2010Kategori: Kök, vitvaror & Övrigt

Häromdagen så letade jag efter nya kökshandukar och inte var det så lätt som jag trodde, eller det beror kanske på hur man ser på saken. Jag hittade massor av olika handdukar men som ändå var så lika. Åtminstone hade de ett liknade stuk. Ville hitta något som stack ut från mängden och plötsligt till min stora glädje så hittade jag dem, hos en liten dansk nätbutik. Vill man se dem i verkligheten så får man åka ända till Danmark eller beställa hem dem ifrån bungalow.dk.

towel18towel3

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…