Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Shoe Shelf en stilren skohylla

Av: 4myhome Datum: augusti 28, 2008Kategori: Inspiration

Jag hör till skaran som älskar skor vilket gör att jag har fler skor än vad jag behöver. Många av skorna kanske bara kommer ut några gånger per säsong så jag har dem på hyllor i hallen så att jag ändå kan få njuta av dem. Jag tycker den här lösningen från 659 Design är alldeles lysande om man gillar att låta skorna få en högre plats i hemmet. De har en hel del annat fint så det kan vara värt ett besök om inte annat som inspiration.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…