Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Shabby chic-trädgård

Av: Roza Takiporian Datum: juni 6, 2012Kategori: Exteriört & Inspiration & Trädgård

Glad nationaldag på er allihopa! I går roade jag mig med att plantera om små tomatplantor, och så hann jag fixa och dona lite i kryddrabatten. Vädret har ju varit ganska svajigt i dagarna, men i går var det faktiskt varmt här hos oss. Jag är i fullt sjå med att fixa till i trädgården nu, försöker att få det att bli så sommartrevligt som möjligt. I dag har jag därför roat mig med att kolla lite inspirationsbilder för att få trädgården att bli sådär härligt romantisk, lite shabby chic-lantlig. Se och njut!

bilder: AntikVitt, Marias Hörna, Fridas gård, Ib Laursen

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…