Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Vill du ha senaste nytt till din epost?

Av: 4myhome Datum: januari 6, 2014Kategori: Bygg, renovering & Övrigt

God fortsättning kära bloggvänner! Nu är det nytt år och nya tag. Själv börjar jag alltid fundera på vilka renoverings- eller förändringsprojekt som vi ska ta tag i i år. Med två hus är det ju alltid något som ska fixas eller åtgärdas, antingen inne eller ute.

Just nu planerar jag att renovera arbetsrummet; byta/måla om golvet och väggarna. Detta projekt kommer att visas här på 4myhome vad det lider :-).

Eftersom jag har efterlyst ett ställe där jag kan hitta både inspiration och nya produkter inom olika områden för hemmet samt också bli serverad bra erbjudanden på sådant man behöver för tillfället, så har vi byggt om 4myhome så att vi ska kunna leverera just detta. Om man t ex ska renovera sitt kök, vill man ju ha all information om just kök. Få reda på vad som finns, hitta köksnyheter, få tips om kampanjer och se vad och hur andra gjort. Om man står i begrepp att måla om (som jag), är det ju kanon om man får tips på nya färger och bra priserbjudanden på kvalitetsfärg, till exempel. Ja ni förstår ju. Om man anmäler sig till 4myhomes nyhetsbrev så får man just det här. Perfekt eller hur? Om du känner för det så kan du göra det direkt här, klicka på Prenumerera uppe till höger. Då deltar du dessutom i en tävling om ett fint pris till hemmet :-).

IMG_3210 IMG_1246 IMG_3252På bilderna ser du hur jag målade om ett gammalt grangolv i ett av gästrummen på landet i somras. Det blev vitt och riktigt fräscht!

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…