Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Rart lektält för de minsta

Av: Therese Blomqvist Datum: februari 22, 2013Kategori: Barnrum

Jag fastnade för det här gulliga tältet, riktigt rart tycker jag. Har själv letat efter ett snyggt lektält till min dotter men inte lyckats hitta något anständigt tält under sex års tid. De jag har hittat har varit plastiga, skrikiga och inte alls snygga. Den här söta lilla lekstugan är gjort av 100 procent bomull och hålls upp av en snygg träram. Rart tält med klass helt enkelt!

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…