Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Tapeter från Ralph Lauren

Av: My Datum: augusti 4, 2009Kategori: Övrigt

Jag förstår inte hur jag har kunnat undgå Ralph Laurens ursnygga tapeter?! Det var inte förrän min syster tapetserade sitt sovrummet med Callahan Plaid och när jag stod öga mot öga med den stilrena tapeten som jag insåg vad jag har gått miste om. Tapeterna finns i randigt, rutigt, medaljong, blommor och med struktur. De lite ljusare randiga och rutiga tapeterna passar alldeles utmärkt till ett annars vitt rum i lantlig stil. Kolla in utbudet och beställ hem från Engelska Tapetmagasinet.


Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…