Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Pyssel i betong

Av: My Datum: februari 24, 2011Kategori: Inspiration

Jag har blivit superinspirerad av all fin betonginredning som finns på nätet. Min första betongsats blandade jag till för någon vecka sen och sen dess står det betong på tork över hela gästrummet. Stora hjärtan, små hjärtan, fåglar, vinflaskor, äggskal och sockerkaksformar utsätts just nu för betongpyssel.  Som tur är har vi inga planer på att få långväga besök, så jag kan fortsätta med mina experiment ett tag till!

Vill du veta mer? Viivilla har bra betongtips.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…