Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Pryd ditt hem med vykort

Av: Therese Blomqvist Datum: oktober 10, 2011Kategori: Övrigt

Visst är det väl underbart att man i dagens läge så lätt kan kommunicera med varandra. Idag har du nästan tillgång till vem som helst var som helst… Men jag måste villigt erkänna att jag ibland blir så trött på att en stor del av kommunikation sker via internet. Va hände egentligen med de gamla mysiga breven? För det är väl knappast bara jag som endast får tråkiga räkningar i brevlådan?  Hittade i alla fall de här personliga små vykorten som jag mer än gärna skulle skicka iväg till någon jag tycker om eller bara pryda mitt hem med om jag skulle ha den lyckan att få ett i min just nu själlösa brevlåda.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…