Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Primolister – lösningen till alla lösa sladdar

Av: 4myhome Datum: augusti 11, 2008Kategori: Belysning

När jag pratar med min omgivning så är det solklart att vi skaffar fler och fler elprylar, en hel del är trådlöst men de måste ändå laddas upp. Med andra ord har vi en hel del sladdar i hemmet som i alla fall hos mig skapar en viss sladdröra. Jag råkade snubbla in på primolister.se som kanske inte är den sexigaste sidan men de har lösningarna, oavsett vilken sladd du vill dölja och var någonstans det ska ske. De visar lösningar i trappor, runt dörrar, utomhus och längs med golvlister, du kan med hjälp av deras kunnande få ett hem till synes fritt från sladdar. Det gillar jag.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…