Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

På webbgallerian.com hittar man allt

Av: 4myhome Datum: september 16, 2008Kategori: Inspiration & Övrigt

När jag tittar in på webbgallerian.com hittar jag nog det mesta jag behöver och för den delen inte behöver. Jag tycker de verkar ha bra priser och funderar att genast beställa en ny vattenkokare, ett strykjärn och en dörrmatta. Inte nog med att de har de där mindre sakerna man behöver för att få ett hem att fungera – man kan även beställa sådant som vattenkranar och dörrluckor. Vilket sortiment. Nu ska jag drömma om en Siemens TK52001 som det dessutom är 1000 kronor rabatt på.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…