Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Ordning och reda i hemmet

Av: Roza Takiporian Datum: januari 27, 2014Kategori: Inspiration

Det är inte riktigt tid för vårstädning än men varför inte börja lite smått? Jag är ett stort fan av ordning-och-reda och gillar att ha saker undanplockat och snyggt. Eftersom jag mestadels jobbar hemifrån också så kan jag ha ganska svårt för att jobba och koncentrera mig om mitt rum är ett enda kaos (som det just nu är).

Inom dagarna kommer jag att införskaffa mig förvaringslådor, fina boxar och pärmar och se till att få ordning och reda i skrivrummet. Det är ett bra sätt att kicka igång inför vårstädningen, om än väldigt för tidigt.

Ordning och reda hemma

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…