Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Och vips så var det vispat

Av: Therese Blomqvist Datum: december 21, 2011Kategori: Kök, vitvaror & Övrigt

En visp som inte kräver någon som helst ansträngning är väl inte så dum? Den går på batterier och ställs enkelt ner i kastrullen eller stekpannan och vispar alldeles av sig själv! Fantastiskt hur mycket onödiga saker det finns som ändå är funktionella. Jag menar i alla fall så händer det mig många gånger att jag önskar att jag hade minst tre händer under tiden då jag håller på och lagar mat och då är ju en sådan här sak absolut inte fel. En bra sista minuten julklapp och jag tror att det kan leverera den innan jul om du beställer den idag, dock lite beroende på vart du bor.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…