Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Viktigt med säker el i trädgården

Datum: maj 21, 2015Kategori: Belysning & Trädgård

Säker el i trädgården med Aqua Stark från Schneider Electric

Vi använder alltmer el utomhus och i takt med det behövs fler strömbrytare och vägguttag. Med rätt elinstallationer i trädgården kan du både njuta av sköna sommarkvällar i lampornas sken och jobba med dina eldrivna trädgårdsmaskiner på ett säkert sätt. Med strömbrytare och vägguttag i serien Aqua Stark har du det som behövs för en säker elinstallation i trädgården. Härlig ljussättning på altanen och lättillgänglig el när det ska trimmas och klippas i trädgården. Men el i kombination med fukt och kyla kan vara livsfarligt om man inte har säkra och riktiga installationer. I serien Aqua Stark från Schneider Electric finns vägguttag och strömbrytare som är gjorda för utomhusbruk. Vägguttagen och strömbrytarna i serien är tillverkade i ett unikt material som inte bara står emot det svenska vädret med regn, kyla och snö, utan även är UV-beständigt och mycket slagtåligt. Självklart har uttagen och strömbrytarna även en IP-märkning som är godkänd för utomhusbruk.

När du väljer placering av uttag är ett smart tips att sätta minst ett uttag i varje väderstreck. Då har du alltid tillgång till el var du än befinner dig i trädgården och slipper trixa med förlängningssladdar. Och även om nu sommarsäsongen stundar, glöm inte att det kommer en vinter då julgranen behöver el. Svenska sommarkvällar behöver ibland lite extra tillskott av värme och många skaffar därför infravärme. För att inte glömma den på när det är läggdags, är det klokt att välja en vridströmbrytare med indikering 1/0 så att du på ett enkelt sätt ser om värmen är på eller av och slipper att slösa på el i onödan. Cirkapriser från 180 kr.

Till all el som man har utomhus måste man ha en jordfelsbrytare. Många hus har en sådan i elcentralen. Har du inte det kan du enkelt lösa problemet med hjälp av Exxact vägguttag med jordfelsbrytare som man fäller in i en apparatdosa.

Cirkapris 1 395 kr

Senaste Inspiration

 • Välj konst för ditt hem: En enkel guide för dig som är obeslutsam

  Att veta hur man väljer konst till…

 • Installera kamin i sommarhuset

  Varmt, skönt, ekonomiskt och mysigt En öppen…

 • Dags att höststäda trädgården

  Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

 • Skapa en grönskande balkong

  Fler och fler börjar använda balkongen som…

 • Dags att byta dörr eller fönster?

  Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer