Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Väggmonterade badrumsmöbler – Garbo ny serie

Datum: december 10, 2013Kategori: Badrum, våtrum, bastu

För många är väggmonterade badrumsmöbler ett krav. Hos DuoBad kan du välja. Bilden visar serien Garbo. Exklusivt vågad med häftig belysning som tillval. Så här ser den ut fritt svävande. Givetvis kan du även här kombinera svart, vitt och natur, precis hur du vill.

Nya badrumsserien GARBO

GARBOGARBOGARBOGARBOGARBOGARBOGARBO

är designad av Johanna Strand. Hon är född och uppvuxen i kuststaden Oskarshamn och är idag verksam som frilansdesigner inom produkt- och möbelformgivning. Johanna har utbildat sig på Konstfack och tog examen på Beckmans Designhögskola 2006. Med GARBO vill Johanna uppfylla funktionella krav och samtidigt skapa en modern och trivsam atmosfär i badrummet. Känslan är tidlös elegans i kombination med hög kvalitet och funktion. Möblerna är omsorgsfullt producerad med noga utvalt material som exempelvis massivt lövträ för en kvalitativ och hållbar livslängd.

Insidan har även en exklusiv inredning med genuina skrin där du kan förvara det mest personliga. GARBO låter dig hamna i rampljuset med ett flexibelt och stämningsfullt ljussystem. Formgivningen är sober och tillmötesgående. Detaljer och variationer ger dig möjlighet att skapa ett nytt personligt rum att trivas i.

Läs mer

Senaste Inspiration

 • Välj konst för ditt hem: En enkel guide för dig som är obeslutsam

  Att veta hur man väljer konst till…

 • Installera kamin i sommarhuset

  Varmt, skönt, ekonomiskt och mysigt En öppen…

 • Dags att höststäda trädgården

  Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

 • Skapa en grönskande balkong

  Fler och fler börjar använda balkongen som…

 • Dags att byta dörr eller fönster?

  Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer