Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Universaldimmern Exxact Primo perfekt för LED

Datum: oktober 1, 2014Kategori: Belysning

Universaldimmer Exxact Primosynkar fungerar problemfritt med LED-belysning

Kombinationen med nya LED-belysningar och dimrar är inte bara smart ur energisynpunkt. Väljer du den nya universaldimmern Exxact Primo, som har den senaste tekniken kan du vara säker på att dimmern fungerar utan att krångla. Den nya, energisnåla LED-belysningen har tagit över efter glödlamporna, men hur fungerar egentligen ljuskomforten därhemma? Har du äldre dimrar som du försöker att kombinera med moderna belysningskällor, resulterar det ofta i dålig kvalitet på ljusdämpningen och ett obehagligt surrande ljud, eller ännu värre, att ljuskällan inte fungerar alls.

Schneider Electrics nya universaldimmer Exxact Primo har en hypermodern teknik utvecklad och anpassad så att dimmern synkroniserar felfritt med LED-belysningen utan att ställa till några problem. Det gäller både för befintliga installationer som uppgraderas och vid nybyggnation. Viktigt att nämna i sammanhanget är att LED-belysningar och dimrar är en utmärkt kombination. Förutom möjligheten att kunna variera olika belysningsnivåer, och därigenom skapa en mysig ljussättning anpassad efter stunden, sparar du även energi.

Dimmer Exxact Primo finns i färgerna vitt, antracit och svart och kostar cirka 700 kr.

Webbplats

0771 - 360 370

se-service@schneider-electric.com

Schneider Electric

Schneider Electric är en global energispecialist med fler än 140 000 anställda och verksamhet i mer än 100 länder. Företaget har ett starkt fokus på energieffektivisering och erbjuder integrerade lösningar för industriell automation, säkerhet, fastighetsautomation, avbrottsfri kraft, eldistribution och elinstallation. Schneider Electric möjliggör säker, pålitlig och effektiv energiförsörjning för kunder i alla branscher. Schneider Electric är noterat på den franska fondbörsen i Paris och 2012 uppgick försäljningen till 24 miljarder Euro. I Sverige sysselsätter koncernen knappt 2 000 personer. I den svenska företagsstrukturen ingår även APC, specialist inom avbrottsfri kraft.

Senaste Inspiration

 • Dags att höststäda trädgården

  Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

 • Skapa en grönskande balkong

  Fler och fler börjar använda balkongen som…

 • Dags att byta dörr eller fönster?

  Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

 • Skärmväggar skapar mysrum i trädgården

  Dags att börja planera trädgårdslivet Äntligen är…

 • Trädgårdens rum

  Skapa väggar, golv och tak med blommor,…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer