Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Två knackningar och diskmaskinen öppnar sig

Datum: november 6, 2013Kategori: Kök, vitvaror

Ett av programmen i Mieles nya diskmaskinsserie förbrukar endast från 6,5 liter vatten. De helintegrerade diskmaskinerna har flera spännande funktioner, som det patentsökta lucköppningssystemet Knock2open.

De nya diskmaskinerna som tillhör Mieles inbyggnadsprodukter i G 6000-serien uppnår energieffektivitet A+++ eller A++ och är ledande när det gäller vattenförbrukning och diskeffekt. Diskmaskinerna arbetar enbart med färskvatten och förbrukar bara från 6,5 liter vatten i programmet Automatic. Vattnet leds omväxlande ut i maskinen via den undre, mittersta eller övre spolarmen och det med olika spoltryck. Det är inte bara vattensparande utan ger också grundlig och skonsam rengöring.

Diskmaskinerna med energieffektivitetsklass A+++ har funktionen EcoFeedback som gör att man har full kontroll över el- och vattenförbrukningen. Här visas den beräknade el- och vattenförbrukningen före programstart och den verkliga förbrukningen kan kontrolleras efter avslutat program.

Funktionen FlexiTimer med EcoStart är skonsam för miljön och plånboken. Upp till tre olika eltariffer kan programmeras – diskmaskinen startar sedan automatiskt när elkostnaden är som lägst.

För att en diskmaskin inte ska upplevas som störande är det bra om ljudnivån ligger under 50 dB. Har man en öppen planlösning kan man med fördel sikta in sig på maskiner med en ljudnivå under 47 dB. Diskprogrammet ExtraTyst på Mieles diskmaskiner är så lågt som 38 dB eller 40 dB beroende på modell.

Världsnyheten och patentsökta systemet Knock2open ger inte bara en möjlighet till en köksinredning helt slät utan handtag, det betyder också att diskmaskinen öppnas automatiskt efter två knackningar på luckan. Disk-maskinen ignorerar däremot andra ljud i närheten.

Diskmaskiner_Knock2Open_004537

Diskmaskinerna i G 6000-serien har komfortkorgar med många inställningsmöjligheter vilket ger stor flexibilitet vid placeringen av diskgods. Andra patentskyddade detaljer är innerbelysningen BrilliantLight och AutoOpen för bättre torkning och snabbare avkylning. Funktionen GlassCare diskar skonsamt exklusiva glasprodukter.

Diskmaskinen finns beroende på modell i rostfritt, briljantvitt, obsidiansvart eller havannabrunt utförande.

Pris från 18 400 kronor.

Senaste Inspiration

 • Välj konst för ditt hem: En enkel guide för dig som är obeslutsam

  Att veta hur man väljer konst till…

 • Installera kamin i sommarhuset

  Varmt, skönt, ekonomiskt och mysigt En öppen…

 • Dags att höststäda trädgården

  Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

 • Skapa en grönskande balkong

  Fler och fler börjar använda balkongen som…

 • Dags att byta dörr eller fönster?

  Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer