Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Styr din markis över altanen trådlöst

Datum: april 10, 2014Kategori: Exteriört

Med Schneider Electrics jalusibrytare justeras hemmets alla altan- och fönstermarkiser trådlöst.

Med ett enda tryck på fjärrkontrollen alternativt på en fastmonterad tryckknapp, styr du dina markiser. Du behöver inte ens vara på samma våningsplan.

Schneider Electrics Connect-system gör det möjligt att via radiofrekvens styra hemmets markiser varifrån man än befinner sig i huset. En sändare och en mottagare i kontakt med varandra gör att man enkelt kan dra upp eller fälla ned markiserna efter önskemål. Istället för att behöva reglera markiserna var och en för sig kan man nu enkelt göra det från ett och samma ställe.

En jalusibrytare med radiomottagare installeras på insidan av den vägg där markisen sitter. Därefter har du en enhet – som antingen kan vara en fjärrkontroll eller en tryckknapp – med vilken du kan kommunicera med brytaren från olika rum. Väljer man att installera en tryckknapp placeras denna med fördel på ett strategiskt ställe där man lätt kommer åt den och där man ofta är, som intill köksbänken eller vid ingången till vardagsrummet. Har man flera markiser över fönster och altaner, kan man styra upp till två stycken från en och samma enhet. Ett litet klick på knappen eller fjärrkontrollen och markisen åker upp eller ner.

Denna funktion skapar en större valfrihet jämfört med den vanliga solcellsstyrningen.

Schneider Electrics jalusibrytare räcker upp till 30 m och kostar från cirka 2 415 kronor komplett med ram. Brytaren finns i vitt, antracit och metallic.

Läs mer om markisstyrningen

Webbplats

0771 - 360 370

se-service@schneider-electric.com

Schneider Electric

Schneider Electric är en global energispecialist med fler än 140 000 anställda och verksamhet i mer än 100 länder. Företaget har ett starkt fokus på energieffektivisering och erbjuder integrerade lösningar för industriell automation, säkerhet, fastighetsautomation, avbrottsfri kraft, eldistribution och elinstallation. Schneider Electric möjliggör säker, pålitlig och effektiv energiförsörjning för kunder i alla branscher. Schneider Electric är noterat på den franska fondbörsen i Paris och 2012 uppgick försäljningen till 24 miljarder Euro. I Sverige sysselsätter koncernen knappt 2 000 personer. I den svenska företagsstrukturen ingår även APC, specialist inom avbrottsfri kraft.

Senaste Inspiration

 • Dags att höststäda trädgården

  Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

 • Skapa en grönskande balkong

  Fler och fler börjar använda balkongen som…

 • Dags att byta dörr eller fönster?

  Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

 • Skärmväggar skapar mysrum i trädgården

  Dags att börja planera trädgårdslivet Äntligen är…

 • Trädgårdens rum

  Skapa väggar, golv och tak med blommor,…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer