Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Sov sött i stilrent sänglinne signerat Carpe Diem Beds

Datum: mars 2, 2012Kategori: Sovrum

En säng av hög kvalitet kräver ett matchande bäddlinne för att göra sömnupplevelsen fulländad. Det tycker Carpe Diem Beds, som nu för första gången lanserar egendesignade, exklusiva bäddset och formsydda underlakan i 100–procentig egyptisk bomull av högsta kvalitet för en extra god nattsömn.

Det är inte första gången som Carpe Diem Beds tar fram en bäddlinnekollektion. Förra gången var det Lars Wallin som stod för designen inom ramen för ett limited edition-samarbete. Den här gången har Carpe Diems egna formgivare tagit fram det sobert exklusiva bäddsetet Stiltje samt ett formsytt underlakan som passar för Carpe Diems egna extra tjocka bäddmadrasser.

Bäddsetet består av vita, stilrena påslakan och örngott med insydda grå dekorränder och med “manglingsvänliga” knappar nertill. Underlakanen är kuvertsydda, vilket innebär att de sitter perfekt och inte skrynklar eller lossnar runt kanterna när man ligger i dem. De är specialsydda för Carpe Diems nio centimeter tjocka bäddmadrass Exclusive.

Carpe Diem Beds bäddlinne är av 100 procent egyptisk bomull och har en trådtäthet på över 300 och räknas därför in i lyxklassen. Väv av egyptisk bomull är mjukare, finare och håller längre än någon annan bomull. Bomullens kvalitet beror på fibrernas längd – ju längre fibrer desto bättre kvalitet – och egyptisk bomull anses särskilt bra eftersom dess fibrer är mycket långa. Den bomull som används i Carpe Diems bäddlinne är noggrant kammad och kardad innan den vävs för att få bort smuts och korta fibrer. Resultatet är ett tyg som är mjukare och mer överdådigt än något annat.

Bäddset och underlakan finns att köpa i butik från slutet av februari.

Läs mer

Senaste Inspiration

 • Dags att höststäda trädgården

  Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

 • Skapa en grönskande balkong

  Fler och fler börjar använda balkongen som…

 • Dags att byta dörr eller fönster?

  Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

 • Skärmväggar skapar mysrum i trädgården

  Dags att börja planera trädgårdslivet Äntligen är…

 • Trädgårdens rum

  Skapa väggar, golv och tak med blommor,…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer