Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Örthacka, knivar och såg – nyheter till ditt kök

Datum: januari 16, 2014Kategori: Kök, vitvaror

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?

Barnen kan nu också inspireras till kreativitet och nya mästerverk i köket med egna köksredskap. Serien Le Petit Chef är skapad i barnvänlig och ergonomisk design och består av en kockkniv med rundad spets, en skalare, samt fingerskydd. Finns som set eller styckvis.

Scanpan Spectrums nya färgkombination består av fyra stilrena knivar med svarta skaft, vita knivblad och tillhörande vitt knivblock! Knivarna säljs även styckvis. Slutligen en traditionell fransk ost- och vinkniv av fällknivsmodell från Opinel.

OpinelgNllknivmedfodralochask_004697För mer information och priser, klicka på pressrelasen nedan eller besök Sundqvists hemsida!

Aktuellt januari 2014

 

Webbplats

031 - 92 29 90

info@sundqvist.se

Sundqvist

Sundqvist är ett ”House of brands” med säte i Göteborg. Vi är idag generalagentur för några av de starkaste varumärkena i branschen som Global, Tamahagane, Kai, Zassenhaus, Scanpan, Pulltex, Fissler, Laguiole, Chasseur, MinoSharp, Yaxell och Mundial. Sundqvist har under åren utvecklats till en självklar samarbetspartner när det kommer till köksredskap och har under många år varit stolt leverantör till Svenska Kocklandslaget. Vi levererar allt som laget behöver för att lyckas i köket! Sundqvist jobbar även aktivt med flera andra kocklag i Sverige. Vi har ett brinnande intresse för utvecklingen av unga kockar, både professionella och hemmakockar.

Senaste Inspiration

 • Välj konst för ditt hem: En enkel guide för dig som är obeslutsam

  Att veta hur man väljer konst till…

 • Installera kamin i sommarhuset

  Varmt, skönt, ekonomiskt och mysigt En öppen…

 • Dags att höststäda trädgården

  Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

 • Skapa en grönskande balkong

  Fler och fler börjar använda balkongen som…

 • Dags att byta dörr eller fönster?

  Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer