Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Odla tomater i jordsäck nu enklare med odlingsbänk

Datum: april 15, 2013Kategori: Trädgård

Bördigare och mer lätthanterliga odlingar i trädgård, låda, eller jordsäck på balkong.

När man odlar vill man att det skall gro och växa på bästa möjliga sätt. Marknadsledande Hozelock har utvecklat en odlingsbänk som förser växterna med

 • jämn bevattning som ger jämn fuktighet och ökad växtlighet.
 • med en bevattningskapacitet på 15 liter i behållaren som ger plantorna möjlighet att klara sig upp till 14 dagar.
 • påfyllning av vatten med slang eller kanna.
 • 3 hål avsedda för stödhållare till växter.

Genom tester har Hozelock uppmätt en ökad växtlighet i förhållande till sedvanlig plantering och bevattning. Odlingsbänken finns i färgerna grå och terracotta.

Odlingsbänk för jordsäckar

Det enklaste sättet att odla sina plantor är direkt i en jordsäck. Tryck enkelt ner jordsäcken på spjuten, fyll på med vatten underifrån och börja odla. Odlingsbänken har en 15 liters vattenbehållareoch den fördelar vattenmängden till plantan med exakt den mängd den behöver – inga dragningar, inga timers, inga problem.

Odlingsbänk med planteringsram

Ett enkelt sätt att odla grönsaker, oavsett hur stor trädgården är. Tryck enkelt ner jordsäcken på spjuten eller häll i jorden i 30 liters behållaren, fyll på med vatten och låt det börja växa. Även denna odlingsbänk har en 15 liters vattenbehållareoch den fördelar vattenmängden till plantan med exakt den mängd den behöver. Odlingsbänken är försedd med planteringsram som ger en stadig kant till växterna.

Klara, Färdiga, Odla – hur enkelt som helst

Vattnet leds direkt till plantornas rötter genom en matta av små spjut som fördelar vattnet jämnt till plantorna och ger samtliga plantor dem en jämn bevattning. Med minimal vattenmängd bibehålls en jämn fuktighet. De små spjuten glider smidigt igenom och ger möjlighet till att anpassa jordsäcken i odlingsbänken för att därefter sätta igång och odla. Den integrerade indikatorn för vattennivån och kanterna ger en stadig ram för plantorna att växa i. Vem som helst kan odla grönsaker och plantera, oavsett storleken på trädgård, fyll bara på med kompostjord, sätt i plantorna, fyll på med vatten och succén är ett faktum.

Läs gärna vår artikel Odla tomater i jordsäck under 4myhome/artiklar och ta del av PDF-filen nedan för mer info om denna produkt!

Läs mer

Senaste Inspiration

 • Dags att höststäda trädgården

  Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

 • Skapa en grönskande balkong

  Fler och fler börjar använda balkongen som…

 • Dags att byta dörr eller fönster?

  Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

 • Skärmväggar skapar mysrum i trädgården

  Dags att börja planera trädgårdslivet Äntligen är…

 • Trädgårdens rum

  Skapa väggar, golv och tak med blommor,…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer