Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Ny portabel laddare hjälper i nöden

Datum: juni 30, 2015Kategori: Övrigt & Tips & idéer

150612_10321

Ladda mobilen under promenaden eller på väg till affärsmötet

Med Schneider Electrics nya APC Mobile Power Pack får du en portabel laddare med så hög kapacitet att du kan ladda två mobila enheter samtidigt utan anslutning till ett vägguttag.

Med den nya portabla APC Mobile Power Pack laddar du din smartphone, surfplatta eller vilken annan enhet som helst som kan laddas med en USB-kabel utan tillgång till el.. Ett smart hjälpmedel till dig som, under en längre tid, behöver använda flera GPS- beroende appar eller när du måste använda mobilen, men inte hunnit ladda den. APC Mobile Power Pack laddas med en medföljande micro-USB-sladd.

Ett plus är att laddaren kan ligga i väskan i flera månader utan att tappa laddningskapacitet. När du behöver den kan du lita på att nödladdaren får liv i din smartphone igen. Laddaren finns i två storlekar; den mindre M5, som endast väger 142 gram, räcker för att ladda en smartphone två gånger, medan M10 kan ladda en surfplatta en gång, eller en smartphone fyra gånger.

APC Mobile Power Pack har Litium Polymer-batterier som kan laddas dubbelt så många gånger som Litium Ion-batterier. De har även två USB-kontakter och kan därmed ladda två enheter samtidigt om det skulle behövas. Indikatorn för batteriladdningen har fyra LED-lampor.

APC Mobile Power Pack har dessutom inbyggda skydd mot överladdning, överurladdning och höga temperaturer, viktiga faktorer som bevarar laddarens livslängd. Laddaren finns i svart och vitt.

Cirkapris 335 kr respektive 560 kr.

Webbplats

0771 - 360 370

se-service@schneider-electric.com

Schneider Electric

Schneider Electric är en global energispecialist med fler än 140 000 anställda och verksamhet i mer än 100 länder. Företaget har ett starkt fokus på energieffektivisering och erbjuder integrerade lösningar för industriell automation, säkerhet, fastighetsautomation, avbrottsfri kraft, eldistribution och elinstallation. Schneider Electric möjliggör säker, pålitlig och effektiv energiförsörjning för kunder i alla branscher. Schneider Electric är noterat på den franska fondbörsen i Paris och 2012 uppgick försäljningen till 24 miljarder Euro. I Sverige sysselsätter koncernen knappt 2 000 personer. I den svenska företagsstrukturen ingår även APC, specialist inom avbrottsfri kraft.

Senaste Inspiration

 • Dags att höststäda trädgården

  Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

 • Skapa en grönskande balkong

  Fler och fler börjar använda balkongen som…

 • Dags att byta dörr eller fönster?

  Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

 • Skärmväggar skapar mysrum i trädgården

  Dags att börja planera trädgårdslivet Äntligen är…

 • Trädgårdens rum

  Skapa väggar, golv och tak med blommor,…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer