Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

Datum: april 21, 2015Kategori: Övrigt & Tips & idéer

Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation laddar du din smartphone eller kamera direkt i väggen

Med Exxact USB-laddstation slipper du alla klumpiga transformatorer. USB-uttaget monteras enkelt i en standard-apparatdosa och kombineras sedan med valfri ram ur serien Exxact.

P1353461

Våra hem och arbetsplatser flödar över av mobiler, kameror och surfplattor. Det medför att behovet av USB-uttag ökar. De flesta laddar sina elektronikprylar genom att stoppa in USB-portar eller USB-laddare i de traditionella vägguttagen, med följden att man får acceptera de klumpiga transformatorerna som hör till.

Med Schneider Electrics nyhet Exxact USB-laddstation laddar du istället dina apparater direkt i ett USB-uttag i väggen och får en betydligt smidigare och mindre klumpig lösning. USB-vägguttaget monteras direkt i en standard-apparatdosa, förhöjningsram eller i en hörnbox om du till exempel vill ha en smart placering under ett köksskåp.

A 13788

Laddstationen har plats för laddning av två enheter samtidigt, 2×700 mA eller 1×1 400 mA och har en skruvanslutning som passar både för infällt och utanpåliggande montage. I Schneider Electrics serie Exxact hittar du alltifrån vanliga strömställare och vägguttag till exempelvis rörelsedetektorer och larm.

Till serien hör även en mängd olika ramar i flera färger, material och mönster så att du själv kan sätta din egen prägel och design på såväl din USB-laddstation som på övriga produkter i serien.

Exxact USB-laddstation kostar cirka 850 kronor.

Webbplats

0771 - 360 370

se-service@schneider-electric.com

Schneider Electric

Schneider Electric är en global energispecialist med fler än 140 000 anställda och verksamhet i mer än 100 länder. Företaget har ett starkt fokus på energieffektivisering och erbjuder integrerade lösningar för industriell automation, säkerhet, fastighetsautomation, avbrottsfri kraft, eldistribution och elinstallation. Schneider Electric möjliggör säker, pålitlig och effektiv energiförsörjning för kunder i alla branscher. Schneider Electric är noterat på den franska fondbörsen i Paris och 2012 uppgick försäljningen till 24 miljarder Euro. I Sverige sysselsätter koncernen knappt 2 000 personer. I den svenska företagsstrukturen ingår även APC, specialist inom avbrottsfri kraft.

Senaste Inspiration

 • Välj konst för ditt hem: En enkel guide för dig som är obeslutsam

  Att veta hur man väljer konst till…

 • Installera kamin i sommarhuset

  Varmt, skönt, ekonomiskt och mysigt En öppen…

 • Dags att höststäda trädgården

  Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

 • Skapa en grönskande balkong

  Fler och fler börjar använda balkongen som…

 • Dags att byta dörr eller fönster?

  Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer