Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Kombinationsugn – perfekt för det lilla köket

Datum: oktober 15, 2013Kategori: Kök, vitvaror

Mieles nya kombinationsugnar gör det möjligt att mikra och tillaga mat på en och samma gång. Genom att kombinera metoderna reduceras tillagningstiden med cirka en tredjedel.

Repertoaren för Mieles fyra nya kombinationsugnar med mikro spänner från snabb uppvärmning till avancerad bakning och stekning. Med sina kompakta mått är kombinationsugnen idealisk för små kök likaväl som ett perfekt komplement till en klassisk ugn.

I kombinationsugnarna behöver man bara ställa in mikro- och/eller ugnsfunktion. Genom att kombinera båda metoderna, exempelvis för att laga till en stek, uppvisar kombinationsugnarna ytterligare en styrka eftersom tillagningstiden reduceras med cirka en tredjedel. Trots de kompakta måtten har kombinationsugnarna ett 43 liter stort ugnsutrymme i rostfritt stål. Gemensamt för modellerna är formatet avsett för 45 centimeter hög skåpnisch.

En kombinationsugn med mikro och en 14 centimeter hög mat- och porslinsvärmare fyller då ut en traditionell 60-centimetersnisch för ugnar.

Kombinationsugnarna med mikro i Generation 6000 finns i designlinjen PureLine och i färg-varianterna briljantvit, obsidiansvart, rostfri och den nya kulören havannabrun. Val finns också mellan till exempel DirectControl som är med vred eller M Touch som är en  TFT-display där inställningarna görs på liknande sätt som på smarta telefoner: genom att svepa och scrolla på glasdisplayen. Mieles kombinationsugnar med mikro har dessutom Mieles lättrengjorda ugnsutrymme kallad PerfectClean-yta som gör dem mycket enkla att rengöra.

Pris från 15 900 kronor.

Senaste Inspiration

  • Välj konst för ditt hem: En enkel guide för dig som är obeslutsam

    Att veta hur man väljer konst till…

  • Installera kamin i sommarhuset

    Varmt, skönt, ekonomiskt och mysigt En öppen…

  • Dags att höststäda trädgården

    Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

  • Skapa en grönskande balkong

    Fler och fler börjar använda balkongen som…

  • Dags att byta dörr eller fönster?

    Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer