Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Kaminerna i 790-serien låter elden ta plats

Datum: juni 12, 2012Kategori: Inredning, design, möbler & Uppvärmning

Contura 790 är tack vare sin nätthet lättplacerad. Kaminen skapar uppmärksamhet genom sin form och inte sin storlek. Omsorgen om minsta detalj gör den till en vacker möbel som får liv av elden. Den kompakta brännkammaren är effektiv och passar vedlängder på cirka 33 cm. Kaminerna inspireras av, och använder naturens material. Contura 790 finns med omramning i svart sidenmatt eller vitt högblankt kakel samt med värmelagrande täljsten. Till Contura 790 kan du välja ett magasin av värmelagrande powerstone. Värmemagasinet finns under beklädnaden ovanför själva kaminen. Powerstone ger en jämn värmespridning under lång tid. Med stängt spjäll är avsvalningstiden upp till 15 timmar.

Läs mer

Webbplats

0433 - 751 00

brasvarme@nibe.se

Contura

När du köper en Contura, så köper du högre livskvalitet och lägre värmekostnader. På köpet får du den mest trivsamma av alla möbler. Du får en bränslesnål värmekälla som är enkel att använda, och som på några minuter ger full effekt. Du får mer än 50 års småländsk nit och flit till den allra senaste tekniken från världens modernaste kaminfabrik. Du tar dessutom ansvar för en ren natur så att du kan elda med rent samvete och ännu mer nöje.

Senaste Inspiration

 • Dags att höststäda trädgården

  Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

 • Skapa en grönskande balkong

  Fler och fler börjar använda balkongen som…

 • Dags att byta dörr eller fönster?

  Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

 • Skärmväggar skapar mysrum i trädgården

  Dags att börja planera trädgårdslivet Äntligen är…

 • Trädgårdens rum

  Skapa väggar, golv och tak med blommor,…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer