Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

Datum: april 11, 2016Kategori: Badrum, våtrum, bastu & Övrigt

Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till platser utan avlopp

Faktorer som bekvämlighet, miljö och skötsel är viktiga när du ska välja toalett till en plats som saknar avlopp. Nyheten Hasselfors Garden Ekotoa 50 L är en effektiv torrtoalett som uppfyller dessa krav. Nya Ekotoa 50 L installerar du lätt genom att ställa den direkt på golvet. Den passar lika bra i uppvärmda utrymmen som i uthus. Tack vare sitt slutna system och den lätta vikten är den enkel att flytta. Perfekt att använda som toalett i sommarhuset, kolonistugan eller stallet.
Ny_ Ekotoa

Att välja ett separerande system har många fördelar; avfallet blir torrare, tömningarna blir färre och det luktar mindre. Hasselfors Garden Ekotoa 50 L har en vridbar innerbehållare och en enkel separeringsfunktion, som leder vätskan via en slang till ett separat uppsamlingskärl. Komposteringen av det uppsamlade avfallet i innerbehållaren börjar därmed redan innan Ekotoan töms.

Hasselfors Garden Ekotoa 50 L har en kapacitet för fritidsbruk för en familj på fyra personer i cirka 30 dagar. För dig som behöver en toalett med större kapacitet finns den andra nyheten Hasselfors Garden Komposterande Ekotoa 100 L. Principen är densamma, men den här större modellen har tre roterande innerbehållare. När en behållare är full, vrider du bara fram en ny. Den fulla behållaren blir kvar i toalettens bakre del och komposteringen av avfallet påbörjas. Ekotoa 100 L har en kapacitet för en familj med fyra personer i cirka 60 dagar.

Hasselfors Garden Ekotoa används tillsammans med strömaterial som Hasselfors Garden Sanitetstorv. Innehållet kan sedan med fördel efterkomposteras i kompostbehållare.

Sanitet_40L_stor-1

Rek. cirkapriser:
Ekotoa 50 L , från 1 600 kr.
Komposterande Ekotoa 100 L , från 3 200 kr.
Sanitetstorv 50 kr/18 l.

Se PDF för mer information om Ekotoa:
Komposterende_Ekotoa 50 L instruktioner

Läs mer på Hasselfors Gardens hemsida!

 

 

Senaste Inspiration

 • Välj konst för ditt hem: En enkel guide för dig som är obeslutsam

  Att veta hur man väljer konst till…

 • Installera kamin i sommarhuset

  Varmt, skönt, ekonomiskt och mysigt En öppen…

 • Dags att höststäda trädgården

  Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

 • Skapa en grönskande balkong

  Fler och fler börjar använda balkongen som…

 • Dags att byta dörr eller fönster?

  Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer