Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Färgkarta med 336 nya inomhuskulörer

Datum: maj 28, 2013Kategori: Bygg, renovering

Beckers storsatsar med 336 nya inomhuskulörer och gör det samtidigt lättare för konsumenterna att välja kulör. På hemsidan, beckers.se, presenteras 56 av de nya kulörerna i en unik interaktiv och rörlig färgkarta.

Det är inte lätt att stå i butiken med ett litet kulörprov i handen och försöka föreställa sig hur kulören kommer att bli på väggen. Därför har Beckers i samband med lanseringen av den nya färgkartan ”336 nya inomhuskulörer” även skapat ett vardagsrum på sin hemsida där 56 utvalda kulörer visas.

Det som är speciellt är att man precis som i verkligheten, kan se hur kulören i rummet förändras efter solens rörelse på himlen. Eftersom färgkartan är interaktiv kan man också själv styra vilken av kulörerna man vill se och när på dygnet man vill se den. Tack vare detta får man en mycket bra känsla för hur slutresultatet kommer att bli och det blir enklare att välja rätt kulör.

Alla de 336 nya kulörerna kommer självklart att finnas på en vanlig färgkarta. Kulörerna är samlade på ett och samma uppslag för att det ska bli så tydligt och överskådligt som möjligt. Några av de baskulörer som många av oss väljer finns dessutom samlade i en egen färgkarta som heter ”Vita, grå och beige kulörer”.

Den interaktiva färgkartan hittar du på www.beckers.se. Under fliken ”Hitta butik” finns också en guide till närmaste återförsäljare.

Senaste Inspiration

 • Dags att höststäda trädgården

  Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

 • Skapa en grönskande balkong

  Fler och fler börjar använda balkongen som…

 • Dags att byta dörr eller fönster?

  Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

 • Skärmväggar skapar mysrum i trädgården

  Dags att börja planera trädgårdslivet Äntligen är…

 • Trädgårdens rum

  Skapa väggar, golv och tak med blommor,…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer