Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

En stekpanna i världsklass

Datum: maj 8, 2014Kategori: Kök, vitvaror


Scanpans CTX-serie är högkvalitativa stek- och kokkärl för matlagningsintresserade som vill ha det bästa. CTX står för ”Ceramic Titanium Extreme”, ett teknologiskt genombrott som kombinerar en högklassig beläggning med rostfritt stål. Beläggningen GreenTek är helt fri från de skadliga och miljöfarliga PFOA-ämnena. Serien består av en gedigen sjulagers-konstruktion som ger bästa möjliga värmespridning.

En mästerkock skulle inte utsätta sig för risken att misslyckas med en måltid på grund av dåliga arbetsredskap. Det är därför Tommy Myllymäki använder Scanpans CTX-serie när han tävlar i Bocuse d’ Or Europe 2014. Ett klokt val även för hobbykocken som hellre vill lägga sin energi på att vara kreativ med råvarorna, än oroa sig över stekpannans funktion. En mästerkock, hur mycket kunskap och erfarenhet han eller hon än har, behöver de bästa arbetsredskapen för att klara av att prestera på absoluta toppnivå.

CTX-serien fungerar utmärkt på alla värmekällor oavsett om man lagar sin mat på gasspis, induktion eller traditionell spis. Värt att notera är även designen. I en kreativ köksmiljö är CTX med sin slimmade design, sin korpsvarta non-stickyta och den borstade finishen på den rostfria utsidan, självklar att ha framme.

CTX-serien finns i fem storlekar: 20 cm, 24 cm, 26 cm, 28 cm och 32 cm. Cirkapriser från 995 kr till 1 595 kr. I serien finns även traktörpanna, serveringspanna, kastrull, gryta samt wok.

Scanpans CTX-serie är högkvalitativa stek- och kokkärl för matlagningsintresserade som vill ha det bästa.

Webbplats

031 - 92 29 90

info@sundqvist.se

Sundqvist

Sundqvist är ett ”House of brands” med säte i Göteborg. Vi är idag generalagentur för några av de starkaste varumärkena i branschen som Global, Tamahagane, Kai, Zassenhaus, Scanpan, Pulltex, Fissler, Laguiole, Chasseur, MinoSharp, Yaxell och Mundial. Sundqvist har under åren utvecklats till en självklar samarbetspartner när det kommer till köksredskap och har under många år varit stolt leverantör till Svenska Kocklandslaget. Vi levererar allt som laget behöver för att lyckas i köket! Sundqvist jobbar även aktivt med flera andra kocklag i Sverige. Vi har ett brinnande intresse för utvecklingen av unga kockar, både professionella och hemmakockar.

Senaste Inspiration

 • Dags att höststäda trädgården

  Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

 • Skapa en grönskande balkong

  Fler och fler börjar använda balkongen som…

 • Dags att byta dörr eller fönster?

  Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

 • Skärmväggar skapar mysrum i trädgården

  Dags att börja planera trädgårdslivet Äntligen är…

 • Trädgårdens rum

  Skapa väggar, golv och tak med blommor,…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer