Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Chasseur – ny Limited Edition i fina höstfärger

Datum: oktober 6, 2013Kategori: Kök, vitvaror

Den franska tillverkaren Chasseur med sina emaljerade gjutjärnsgrytor lanserar en ny Limited Edition.

Höstens färger är turkos och lavendel som vi ser på runda 4-litersgrytor.
I våras lanserade Chasseur en Limited Edition-serie med grytor i milda pastellfärger. Nu släpps uppföljarna i de vackra och mer höstlika tonerna turkos och lavendel som syns på runda 4-litersgrytor, perfekta för höstgrytor och stekar.

Redan 500 f. Kr. började man att gjuta järn i Kina men det dröjde ända till 1800-talet innan gjutjärnet riktigt hittade till de europeiska köken, då kom däremot det gedigna materialet att uppskattas desto mer.

Chasseur började tillverka sina emaljerade gjutjärnsgrytor 1924 och fortfarande görs grytorna till stor del för hand och på ett hantverksmässigt sätt. Innan alla produkter lämnar fabriken i Frankrike kontrolleras kvalitén noga och för att produkterna ska belasta miljön så lite som möjligt återvinner man allt från färg till järn vid tillverkningen. Grytorna fungerar på alla sorters värmekällor inklusive induktionshällar och tål ugnsvärme upp till 220 grader.

Turquoise och Lavender-grytorna rymmer 4 liter och rek. cirkapris är 1 395 kr. Rostfri knopp medföljer.

Se fler Chasseurgrytor här

lavendel

turquoise

Webbplats

031 - 92 29 90

info@sundqvist.se

Sundqvist

Sundqvist är ett ”House of brands” med säte i Göteborg. Vi är idag generalagentur för några av de starkaste varumärkena i branschen som Global, Tamahagane, Kai, Zassenhaus, Scanpan, Pulltex, Fissler, Laguiole, Chasseur, MinoSharp, Yaxell och Mundial. Sundqvist har under åren utvecklats till en självklar samarbetspartner när det kommer till köksredskap och har under många år varit stolt leverantör till Svenska Kocklandslaget. Vi levererar allt som laget behöver för att lyckas i köket! Sundqvist jobbar även aktivt med flera andra kocklag i Sverige. Vi har ett brinnande intresse för utvecklingen av unga kockar, både professionella och hemmakockar.

Senaste Inspiration

 • Välj konst för ditt hem: En enkel guide för dig som är obeslutsam

  Att veta hur man väljer konst till…

 • Installera kamin i sommarhuset

  Varmt, skönt, ekonomiskt och mysigt En öppen…

 • Dags att höststäda trädgården

  Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

 • Skapa en grönskande balkong

  Fler och fler börjar använda balkongen som…

 • Dags att byta dörr eller fönster?

  Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer