Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Bekvämt och energisnålt med rörelsedetektor

Datum: december 18, 2013Kategori: Belysning

Tänt, men inte i onödan!

Med en rörelsedetektor tänds lampan automatiskt när du kommer in i rummet och släcks när du går ut. Det är perfekt när man har händerna fulla, eller om man glömmer att släcka efter sig.

I hallen när man kommer hem med händerna fulla av kassar och väskor eller på väg till tvättstugan med famnen full av smutstvätt? Det vanligaste i ett sådant läge är förmodligen att försöka trycka till strömbrytaren med armbågen samtidigt som man balanserar sin last. Med en rörelsedetektor i rummet både tänds och släcks lampan automatiskt.

Tonåringar har en förmåga att tända upp i hela huset och sedan glömma släcka ner efter hand som de vandrar vidare. Händer det i ett rum dit man sällan går, kan lampan få lysa länge innan den upptäcks. Här är en rörelsedetektor smart inte bara ur komfortsynpunkt utan också för att den sparar energi.

Under årets ljusare månader är det inte heller ovanligt att en lampa slås på när det är mörkt ute och när ljuset utifrån sedan tittar in, är det lätt att glömma släcka eftersom man inte ser om lampan är påslagen eller inte. Fördelen med en rörelsedetektor är att denna har inställningar för ljusnivån, vilket innebär att den bara tänds när det mörknar.

En väggmonterad rörelsedetektor från Schneider Electric

ersätter strömställaren, man byter helt enkelt ut strömbrytaren på väggen mot en dosmonterad rörelsedetektor. Rörelse-detektorn tänder sedan ljuset när linsens avkänningslinjer korsas av något varmt föremål, till exempel en människa, och släcks automatiskt efter så många sekunder eller minuter som man har ställt in.

En rörelsedetektor räcker per rum och de finns i vitt, svart, i stål eller med glasram.

Pris från 500 kr.

Rörelsedetektor från SchneiderElectric

Webbplats

0771 - 360 370

se-service@schneider-electric.com

Schneider Electric

Schneider Electric är en global energispecialist med fler än 140 000 anställda och verksamhet i mer än 100 länder. Företaget har ett starkt fokus på energieffektivisering och erbjuder integrerade lösningar för industriell automation, säkerhet, fastighetsautomation, avbrottsfri kraft, eldistribution och elinstallation. Schneider Electric möjliggör säker, pålitlig och effektiv energiförsörjning för kunder i alla branscher. Schneider Electric är noterat på den franska fondbörsen i Paris och 2012 uppgick försäljningen till 24 miljarder Euro. I Sverige sysselsätter koncernen knappt 2 000 personer. I den svenska företagsstrukturen ingår även APC, specialist inom avbrottsfri kraft.

Senaste Inspiration

 • Dags att höststäda trädgården

  Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

 • Skapa en grönskande balkong

  Fler och fler börjar använda balkongen som…

 • Dags att byta dörr eller fönster?

  Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

 • Skärmväggar skapar mysrum i trädgården

  Dags att börja planera trädgårdslivet Äntligen är…

 • Trädgårdens rum

  Skapa väggar, golv och tak med blommor,…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer