Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Bekvämt med trådlös styrning av belysningen

Datum: februari 13, 2014Kategori: Belysning


Trådlös styrning utan elinstallation

Schneider Electrics nya Small Control är en serie trådlösa funktioner för styrning av belysningen som är enkla att använda och inte kräver någon elinstallation. Du kan fjärrstyra upp till åtta lampor från till exempel soffan eller sängen.

Fyra funktioner och lång räckvidd

I serien Small Control ingår fyra bekväma funktioner; Inomhusdetektor, utomhusdetektor, trådlös av och på knapp samt dimmer. Räckvidden är lång, upp till 30 meter! Genom att plugga in en stickkontakt i eluttaget (en av mottagarna i Small Controlserien) kan du stänga av allt på en gång med hjälp av fjärrkontrollen. Den kan även tända, släcka och dimra upp till åtta lampor. Den trådlösa tryckknappen i serien gör det möjligt att sitta i soffan och släcka smålampor, eller släcka taklampan i sovrummet utan att resa dig från sängen!

Inomhus- och utomhusdetektorer

Inomhusdetektorn i serien tänder och släcker automatiskt valfria lampor inomhus och även styrkan på ljuset kan ställas in, vilket gör att man kan variera intensiteten i ljuset beroende på om man vill ha arbetsbelysning eller ett mer nertonat ljus. Med hjälp av utomhusdetektorn tänds utomhusbelysningen bara när det behövs, när någon passerar in eller ut. Den kan även styra så att lampan i hallen tänds redan när du går på grusgången i trädgården.

Till serien Small Control finns tre mottagare att välja emellan:

Stickkontakt: Plugga in kontakten i eluttaget och koppla sedan in de lampor eller apparater som du vill kunna styra med fjärrkontrollen, någon av detektorerna eller den trådlösa tryckknappen.
Lamphållare: Sätt i lamphållaren i en befintlig armatur och därefter den vanliga glödlampan i lamphållaren. Nu kan du styra lampan med antingen inomhusdetektorn, fjärrkontrollen eller den trådlösa tryckknappen.
Mottagare: Denna kopplas in i en befintlig armatur (detta är det enda i serien som kräver en liten elektrisk installation) och sedan kan du använda antingen fjärrkontrollen, tryckknappen eller någon av detektorerna.

Prisexempel: Du får ett Small Control basic-kit, innehållande en fjärrkontroll och tre stickkontakter för cirka 250 kr.

Webbplats

0771 - 360 370

se-service@schneider-electric.com

Schneider Electric

Schneider Electric är en global energispecialist med fler än 140 000 anställda och verksamhet i mer än 100 länder. Företaget har ett starkt fokus på energieffektivisering och erbjuder integrerade lösningar för industriell automation, säkerhet, fastighetsautomation, avbrottsfri kraft, eldistribution och elinstallation. Schneider Electric möjliggör säker, pålitlig och effektiv energiförsörjning för kunder i alla branscher. Schneider Electric är noterat på den franska fondbörsen i Paris och 2012 uppgick försäljningen till 24 miljarder Euro. I Sverige sysselsätter koncernen knappt 2 000 personer. I den svenska företagsstrukturen ingår även APC, specialist inom avbrottsfri kraft.

Senaste Inspiration

 • Dags att höststäda trädgården

  Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

 • Skapa en grönskande balkong

  Fler och fler börjar använda balkongen som…

 • Dags att byta dörr eller fönster?

  Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

 • Skärmväggar skapar mysrum i trädgården

  Dags att börja planera trädgårdslivet Äntligen är…

 • Trädgårdens rum

  Skapa väggar, golv och tak med blommor,…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer