Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Beckers Perfekt Akrylat Plus håller kulören

Datum: februari 14, 2014Kategori: Bygg, renovering

Perfekt_Akrylat_Plus_0046801

Beckers nyhet Perfekt Akrylat Plus ger en långvarig kulörhållning och en renare yta

Som småhusägare vill man att färgen ska skydda huset under lång tid och så effektivt som möjligt. Att måla om sitt hus är ett stort projekt och man vill helst slippa göra det alltför ofta. Det optimala är att färgen behåller sin ursprungliga kulör och glans under många år så att det ser nymålat ut. Utifrån dessa behov och önskemål har Perfekt Akrylat Plus utvecklats, som är Beckers mest hållbara färg någonsin och där smuts inte fäster lika lätt på fasaden.

Perfekt Akrylat Plus innehåller ett bindemedel som ger en suverän kulörhållning och en renare yta. Kulörhållningen garanteras genom Beckers skriftliga kulörhållningsgaranti som gäller i hela 15 år*). Att det blir en renare och fräschare fasad beror på att färgfilmen blir hårdare och därför effektivt står emot smuts, som exempelvis sot och pollen. Trots en hårdare färgfilm följer den träets rörelser, vilket gör att det inte uppstår sprickor i färgen.

Rekommenderat cirkapris för en 10 litersburk i standardkulör är 2 290 kr.

*) Ladda ner kulörgarantin

Tips och råd när det gäller att Måla träfasader

Perfekt_grupp_liggande_004679

  Beckers systemmålning för bästa resultat:

 

 • Börja med Perfekt Impregneringsolja, en grundolja som ger effektivt skydd mot röta och blånadsangrepp. Denna olja är särskilt lämplig att använda vid skarvar och ändträ som är extra utsatta för väder och vind.
 • Fortsätt med Perfekt Trägrund, en grundfärg med kort torktid som tränger ner i träet och motverkar fuktupptagning. färgen ger bra täckförmåga och ser till att täckfärgen får bästa möjliga vidhäftning till underlaget.
 • Avsluta sedan med nyheten Perfekt Akrylat Plus som får huset att se nymålat ut längre tack vare att den ger en långvarig kulörhållning och en renare yta

Systemmålning innebär en serie produkter framtagna och testade för att fungera så optimalt som möjligt tillsammans. Det i sin tur ger de bästa förutsättningarna för ett lyckat slutresultat.

Senaste Inspiration

 • Välj konst för ditt hem: En enkel guide för dig som är obeslutsam

  Att veta hur man väljer konst till…

 • Installera kamin i sommarhuset

  Varmt, skönt, ekonomiskt och mysigt En öppen…

 • Dags att höststäda trädgården

  Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

 • Skapa en grönskande balkong

  Fler och fler börjar använda balkongen som…

 • Dags att byta dörr eller fönster?

  Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer