Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Att välja strömbrytare med app

Datum: januari 24, 2014Kategori: Belysning & Övrigt

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt!

Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar nu appen som gör det möjligt att testa hur olika strömbrytare kommer att se ut när de är monterade.

Idag är en strömbrytare inte bara en strömbrytare, utan en detalj med många möjligheter att förändra stilen och uttrycket i ett rum. En del av din inredning helt enkelt. Det finns flera olika modeller och färger att välja mellan, men det är inte alltid så enkelt att föreställa sig hur det kommer att se ut när strömbrytaren väl sitter på väggen.

Nu lanserar Schneider Electric ett designvalsverktyg för läsplattor (både iPad och Android) som live och i fotorealistisk 3D ritar upp den strömbrytare som du har valt. Designvalsverktyget kommer att finnas för alla dimmers i apparatserierna Exxact och Renova.

Så här enkelt är det:

 • Ladda ner den kostnadsfria appen som heter SwitchUp på App Store eller Google Play. Det går även att ladda ner appen via en qr-kod som kommer att finns hos Schneider Electrics återförsäljare.
 • Sedan behöver du en så kallad trigger, och den skriver du antingen ut via den nedladdade appen eller hittar du den hos en återförsäljare.
 • Triggern tejpas enkelt fast där du har tänkt att placera dimmern.
 • Du håller upp läsplattan mot triggern så ritas dimmern upp live och i 3D. Vrider du på läsplattan kan du se dimmern ur olika vinklar.

På appen hittar du en mängd olika dimmers som du kan prova dig fram med tills du har hittat den du vill ha. När det är gjort kan du via appen använda läsplattans gps för att hitta närmaste inköpsställe eller elektriker.
Enkelt, smidigt och smart, eller hur?

Webbplats

0771 - 360 370

se-service@schneider-electric.com

Schneider Electric

Schneider Electric är en global energispecialist med fler än 140 000 anställda och verksamhet i mer än 100 länder. Företaget har ett starkt fokus på energieffektivisering och erbjuder integrerade lösningar för industriell automation, säkerhet, fastighetsautomation, avbrottsfri kraft, eldistribution och elinstallation. Schneider Electric möjliggör säker, pålitlig och effektiv energiförsörjning för kunder i alla branscher. Schneider Electric är noterat på den franska fondbörsen i Paris och 2012 uppgick försäljningen till 24 miljarder Euro. I Sverige sysselsätter koncernen knappt 2 000 personer. I den svenska företagsstrukturen ingår även APC, specialist inom avbrottsfri kraft.

Senaste Inspiration

 • Välj konst för ditt hem: En enkel guide för dig som är obeslutsam

  Att veta hur man väljer konst till…

 • Installera kamin i sommarhuset

  Varmt, skönt, ekonomiskt och mysigt En öppen…

 • Dags att höststäda trädgården

  Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

 • Skapa en grönskande balkong

  Fler och fler börjar använda balkongen som…

 • Dags att byta dörr eller fönster?

  Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer