Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

All Hearts galge CARE – “ett smycke i hallen”

Datum: juni 15, 2011Kategori: Förvaring & Hall, entré & Inredning, design, möbler

Till Möbelmässan i februari och lagom till Alla Hjärtans Dag lanserar All Hearts en ny stil på hallinredning inkluderande  bland annat den nya galgen “CARE”

Galgen talar samma formspråk som de övriga produkterna i serien – enkla, stilrena former med ett återkommande hjärta – som Charlotte Atuma Tobiasson tagit fram för att ge en mjuk och kärleksfull form till möblerna.

Galgen CARE är tillverkad av trä och lanseras i tre färger, vitt, rött och svart, där den svarta är målad i gummilack vilket ger en underbar sammetslenkänsla när man rör vid den. Naturligtvis finns ett glidskydd för att hindra att plaggen från att glida av galgen. Rekommenderat butikspris är SEK 135 för den svarta gummigalgen, och SEK 115 för den vita och röda.

–     All Hearts handlar om ett fint hantverk med gedigna produkter som är vackra och hållbara. Hjärtat står för glädje och kärlek för att i vardagen påminna om vad livet borde handla om. Man blir glad av att hitta ett hjärta bland den övriga inredningen. Jag vill att All Hearts produkter ska kännas som ett ”smycke” bland de övriga möblerna.  säger Charlotte Atuma Tobiasson.

Läs mer

Bifogade filer:

Pressrelease_galgen_CARE.pdf

Senaste Inspiration

 • Dags att höststäda trädgården

  Städa och förbered för nästa års blomsterprakt…

 • Skapa en grönskande balkong

  Fler och fler börjar använda balkongen som…

 • Dags att byta dörr eller fönster?

  Dags att byta dörr eller fönster? Börjar…

 • Skärmväggar skapar mysrum i trädgården

  Dags att börja planera trädgårdslivet Äntligen är…

 • Trädgårdens rum

  Skapa väggar, golv och tak med blommor,…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer