Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Northernlighting kan belysning

Av: 4myhome Datum: september 17, 2008Kategori: Belysning

När jag besökte Formexmässan för några veckor sedan träffade jag på Northernlighting och fick se alla de lampor på riktigt. Det var riktigt häftigt att känna på Moo, ni vet det stora vita lysande älghuvudet. Scheisse, lampan som ser ut som en jättestor krackelerad glödlampa kommer även den från Northernlighting. Nu på Formexmässan hittade jag en ny favorit och den heter Bender Gallery och finns i svart och vitt. Den önskar jag till min lilla vrå här i livet.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…