Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Lurviga kuddar från Hemtex

Av: 4myhome Datum: november 28, 2008Kategori: Sovrum & Vardagsrum

Jag tror att de flesta av oss gillar kuddar, plädar och mjuka textilier lite extra då det är kallt och mörkt ute. Jag har i alla fall en benägenhet att köpa upp mig lite extra av den varan så här års. På Hemtex har de ett gäng fina kuddar och jag fastnade för kudden Rufus med ryalook på framsidan. Kudden kostar 299 kronor och tycker du att fransarna kittlar i näsan är det bara att vända på den.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…