Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Lampa i världsklass

Av: Therese Blomqvist Datum: oktober 29, 2010Kategori: Belysning

Hade jag förutsättningarna att köpa denna lampa, då syftar jag på både rum och ekonomi eftersom den tar både mycket plats och är dyr, så skulle jag definitivt pryda mitt sovrum eller vardagsrum med denna planetinspirerade lampa. Dracena är en världsnyhet från italienska LEUCUS som betyder kvinnlig drake. Lampan uttrycker både skarphet och femininitet, en lampa i världsklass!

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…