Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Kosmos för ljusare möten

Av: 4myhome Datum: december 17, 2008Kategori: Inspiration & Övrigt

Nu när det är så mörkt märker jag att jag automatiskt tittar mer på lampor och söker ljus i största allmänhet. Kosmos skulle jag vilja ha på mitt framtida kontor och sittgruppen skulle användas framförallt vid mindre möten. Skönt med bra belsyning och parasollet ger lite extra solkänsla tycker jag. Dirk Wynants har designat Kosmos som ger plats till nio sittande eller två, tre liggande. Sittmöbeln beskrivs som en möbel till restaurang- eller barmiljö men jag tror den skulle ge mer kreativitet och komfort på ett kontor.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…