Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Kitsch.se öppnar även Happystore.se

Av: 4myhome Datum: oktober 21, 2008Kategori: Övrigt

Kitsch.se är i mitt tycke en mäkta trevlig butik på nätet. I samma företag finns även en fysisk butik i Stockholm, Happy som ligger i Skrapan, Södermalm. Nu sprider de sina vingar ytterligare och öppnar en nätbutik som får heta Happystore. Jag vet att Kitsch även fungerar som grossist till andra butiker och att de kanske vill marknadsföra den fysiska butiken Happy, annars fattar jag inte riktigt varför då de har ungefär samma sortiment. Jag gillar deras kitschiga prylar skarpt så för mig funkar det att de är ännumera lättåtkomliga.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…