Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Japansk kniv gör dig till en mästare i köket

Av: Irina Datum: juni 2, 2008Kategori: Kök, vitvaror

porsche_japansk_kockkniv_p2_3233.jpg

Ja, den meningen ska givetvis skrivas med både ett utropstecken och frågetecken. Knivarna är designade av F.A Porsche och är enligt mitt tycke fantastiskt snygga. Jag tycker verkligen att knivarnas kvalité avgör hur kul det faktiskt är att rumstera i köket. Har man bra knivar som med lätthet tar sig igenom det mesta är det en fröjd är däremot knivarna  slöa så fördrar jag hämtmat. Min favorit hos frapp.se är den japanska kockkniven som jag är övertygad om kommer att göra mig till en mästare i köket.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…