Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Jag önskar mig en snidad säng i turkos

Av: Irina Datum: maj 5, 2008Kategori: Sovrum

bild-8_440x498shkl.jpg

Åh, ibland vill jag bara omge mig med svulstiga möbler. Kommer jag göra det någon gång så är det denna säng jag köper först av allt. “Rococo” Bed är i snidad mahogny som sedan handmålas i brunt, svart, vitt eller turkost. Mitt val på färg är givetvis turkos. Sängen kostar cirka 11 500 svenska kronor och det finns en tillhörande byrå för den som är sugen. Vill du titta mer klicka här.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…