Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Så utnyttjar du hallen

Skribent: 4myhome Datum: februari 21, 2007Kategori: Hall, entré


Hallen är det första rummet man möter i ett hem. Hallen är ofta en plats som lätt blir rörig av alla skor, jackor, väskor och prylar som ofta hamnar på golvet eller trycks ihop på en hylla. Nu är det dags att röja upp och få ordning på hallen.

Hatthyllan
…är ofta rörig med handskar, mössor, halsdukar och väskor som ligger huller om buller och medför att ingen hittar sina ägodelar. Ett tips på att få bättre ordning och ett snyggare utseende är att placera ut lådor eller korgar på hyllorna. Märk dem med respektive familjemedlems namn. Alla håller reda på sina saker och det ser genast prydligare ut.

Skohyllor
Skor som sparkas av i farten ger också ett ostädat och rörigt utseende i hallen. Placera skohyllor under hatthyllan eller inhandla ett förvaringsskåp för skorna. Nu när plastmattor är trendigt igen är det ett bra val till hallgolvet. Plastmattor är tåliga och lätta att hålla rena. En byrå i hallen är bra för förvaring av sådant som ej används ofta eller som används vid säsong. Ett tips är att ge famljemedlemmarna en egen låda där var och en kan förvara sina prylar.

Sittmöbel med förvaring
Med småbarn i huset kan det vara skönt med en sittplats i hallen. I den lilla hallen passar en fällstol som är fastskruvad i väggen perfekt. I den lite större hallen kan man ha någon form av sittmöbel med avtagbar sittdel som också fungerar som en förvaringslåda. En pappersreda för post och andra papper. Det är ofta i hallen där post, lappar och andra viktiga papper flödar. Ett nyckelskåp är toppen. Hänger man alltid nycklarna i skåpet behöver man aldrig leta efter dem.

Senaste blogginläggen

 • Höghus av fågelholkar

  Varför nöja sig med en liten fågelholk,…

 • Solskensgula accenter i ditt hem i vår

  Solskensgula accenter tillhör vårens trender 2017 Ljuset…

 • Att flytta – var börjar man?

  En av oss här på på 4myhome…

 • Testa ditt byggprojekt med JABO Studio

  För oss på 4myhome är hus väldigt…

 • Spännande rumsavdelare

  Ibland kan det vara nödvändigt att dela…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer