Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Roliga nyheter på vårens Formex

Skribent: 4myhome Datum: januari 27, 2014Kategori: Inredning, design, möbler

På Formex kunde skönjas en hel massa nyheter. Vi hittade de här roliga klockorna av märket NexTime från agenturen JSA Sweden AB. Kul iPad-klocka, flera vanliga ur som var vridna och sneda för att inge en skum vision och ytterligare några som såg ut som gammal TV-testbild, vinylplatta och andra roliga motiv.

Bordet på bilden ovan är ju helt underbart. Det är tillverkat av gamla lastpallar som möjligen brunlaserats och med en spegel som bordsskiva. Coolt och snyggt!

Så till vårens trender; Pastellfärger blir stort i vår. Gärna bleka och smutsiga pasteller i kombination med trä, koppar och mässing samt skarpa kontraster som neon. Vårens inredning ska vara lekfull och gärna lite kitchig.

Flera trender pågår samtidigt
Pastelltrenden återfinns i allt från porslin, till textilier, pappersvaror, möbler och konfektion. Pastelltrenden ses i flera stilar, som sparspakad och grafisk, trendigt dansk och skönt bohemromantisk. Jämsides med den ser vi en mer ”naturlig” trend med jordnära färger och rustika material. Mycket struktur, grovt, skrynkligt linne, rotting, trä, svarta och grafiska accenter, ekologiskt, hantverk och mycket gröna blad.
 Ytterligare en trend är den glada, lekfulla och färgstarka som leder oss till det barnsligt kitschiga hållet med humoristiska detaljer eller den mer eleganta och chica stilen med mässing och koppardetaljer. Genomgående i alla stilar återfinns element av tidigare trender som exempelvis den industriella stilen och vintage.

Vidare så är vit marmor ett material som blir hett i vår. Detta och pastell med gröna blad, palmer, kaktusar och dekorativa gräs är receptet för att få en riktigt trendigt hemmiljö. En annan nyhet är uppfriskande aqua i olika nyanser som börjar slå igenom, samt kork som kommer i flera olika produkter.


NexTime-klockor i flera roliga modeller och former.


Champagne-/vinkylare samt trädgårds- eller balkongmöbler i kork är roliga nyheter i naturmaterial.


Häftig och trendig glaskonst från Målerås Glasbruk


Praktisk hushållspappershållare i plast.

Senaste blogginläggen

 • Höghus av fågelholkar

  Varför nöja sig med en liten fågelholk,…

 • Solskensgula accenter i ditt hem i vår

  Solskensgula accenter tillhör vårens trender 2017 Ljuset…

 • Att flytta – var börjar man?

  En av oss här på på 4myhome…

 • Testa ditt byggprojekt med JABO Studio

  För oss på 4myhome är hus väldigt…

 • Spännande rumsavdelare

  Ibland kan det vara nödvändigt att dela…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer