Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Pastell, fantasi och Orienten på tapeten.

Skribent: 4myhome Datum: februari 21, 2008Kategori: Inredning, design, möbler & Vardagsrum

Från mörkt till ljust
Liksom dagarna, blir färgerna ljusare och ljusare när våren står för dörren. Välj ut din favoritfärg men blek den ett antal toner så att den matchar vårens pastelliga färgskala. De två absolut tredigaste färgerna är rosa och grönt, tillsammans med detaljer av det vitaste vita. Varför inte mixa de romantiska färgtonerna du har på väggen med accessoarer som mormors gamla spetsduk, tio rosa tulpaner i en antik vas, eller kanske ett stort kakfat fyllt av prinsessbakelser?

Fantasifulla mönster
I det nya inredningsbudskapet, att i princip allt är tillåtet, ligger nyckeln till mycket inspiration och fantasi. Mönster av olika slag, blandat med färger av alla slag är en trend för dem som vågar och gillar att skapa sin egen trend. För att våga men ändå behålla stilen i ett rum är den mönstrade fondväggen ett perfekt alternativ. Väck kreativiteten och dekorera ditt hem med tapeter som är färgglatt randiga, grafiskt explosiva eller snirkligt blommiga. Undvik för mycket mönster i möbler, kuddar och gardiner och låt fondväggen få hela uppmärksamheten i rummet.

Inspiration från Asien
Att inreda sitt hem efter ett tema eller en stil börjar bli populärt inom inredning. Släpp din skandinaviska stil och låt dig istället kastas till andra sidan jordklotet. Det allra nyaste inom tema-trenden är mönster och färger inspirerade från Orienten. Jordnära, lite dovare färger mixas med ränder, bambumotiv och medaljong med känsla av Asien. Matcha med mörkbruna möbler och lägg till en accentfärg som du gillar och färga dina kuddar, vaser, gardiner eller mattor med den. Små detaljer som buddhastatyer, rökelser, orkideer och palmblad får ditt vardagsrum att kännas komplett och spännande.

Senaste blogginläggen

 • Höghus av fågelholkar

  Varför nöja sig med en liten fågelholk,…

 • Solskensgula accenter i ditt hem i vår

  Solskensgula accenter tillhör vårens trender 2017 Ljuset…

 • Att flytta – var börjar man?

  En av oss här på på 4myhome…

 • Testa ditt byggprojekt med JABO Studio

  För oss på 4myhome är hus väldigt…

 • Spännande rumsavdelare

  Ibland kan det vara nödvändigt att dela…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer