Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Ny Primo klippare med snygg design

Skribent: 4myhome Datum: april 29, 2008Kategori: Exteriört & Trädgård

Ny åkgräsklippare med design

Stiga Primo är det senaste tillskottet av frontmonterade åkare i Stigafamiljen. Med Primo får den moderna villaägaren en åkgräsklippare som förenklar och gör trädgårdsarbetet till en rolig och enkel match, inte minst i en etablerad trädgård med mycket buskar och träd.

Liten och nätt

Stiga Primo är mindre än övriga åkgräsklippare och just storleken gör att villaägare med mindre och medelstora trädgårdar har stor nytta av maskinen. Stiga Primo är utrustad med en stigamotor WM 12,5 Hp och tillsammans med bakhjuls -drift och -styrning blir framkomligheten enkel. Primo levereras i en enhet, med frontaggregatet redan monterat på maskinen. Klippaggregatet, med en klippbredd på 78 cm, är ett combiaggregat med Multiclip och bakutkastfunktion. Något som gör att man lättare kommer åt där andra klippare är för stora. Primo är också lätta att placera då den inte kräver något stort utrymme.

Nu slåss man om att klippa gräset

Designen är modern och funktionell. Däcken, som för tankarna till sportbilen, har en inbyggd ventil som skyddar mot överpumpning. Sitsen är justerbar på längden, så att man oavsett benlängd får en komfortabel arbetsställning. Även ryggstödet går att justera i olika lägen. Flexibiliteten är bra så att flera familjemedlemmar kan utnyttja maskinen. Det är inte ovanligt att tonåringarna nu slåss om gräsklippningen istället för att försöka slippa.

Smarta detaljer

Stiga Primo är utrustad med ett smart handskfack vid förarplatsen samt ett fack för vattenflaska, så att man aldrig har långt till något svalkande när man arbetar i trädgården.
Stiga Primo hittar du hos din närmaste Stiga-återförsäljare.

God tur!

Läs mer

Senaste blogginläggen

 • Höghus av fågelholkar

  Varför nöja sig med en liten fågelholk,…

 • Solskensgula accenter i ditt hem i vår

  Solskensgula accenter tillhör vårens trender 2017 Ljuset…

 • Att flytta – var börjar man?

  En av oss här på på 4myhome…

 • Testa ditt byggprojekt med JABO Studio

  För oss på 4myhome är hus väldigt…

 • Spännande rumsavdelare

  Ibland kan det vara nödvändigt att dela…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer