Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Inred ditt hem utan att bli ruinerad

Skribent: 4myhome Datum: oktober 17, 2012Kategori: Inredning, design, möbler

Spara pengar när du inreder

Eftersom hemmet är en plats där vi ofta tillbringar en stor del av vår tid, är det lätt att känna sig ledsen och frustrerad om man inte har råd att inreda och dekorera det som man vill. Vare sig det handlar om praktiska förvaringslösningar, möbler för barnrum, dröminredningen eller det första hemmet, är det lätt att känna att man aldrig kommer att ha råd att köpa de möbler man vill ha. Kanske dröjer det flera år innan man hittar just den där soffan man vill ha eller den perfekta hyllan men det betyder inte att man inte kan hitta någonting prisvärt och funktionellt under tiden. Här följer några tips på hur man inreda billigt, antingen i väntan på att ha råd med dröminredningen, eller för den som älskar älskar vintage och shabby chic och vill hitta det man söker till riktigt bra priser.

Fråga släkt och vänner

Har du släktingar eller vänner som just flyttat eller som samlat på sig möbler som nu fyller upp hela deras garage? Du är inte ensam. Var inte rädd att fråga om de har ett köksbord, några stolar eller fåtöljer som du kan låna. Ofta är det en tjänst att härbärgera möbler som de av någon anledning inte vill göra sig av med men som ändå är i vägen hemma hos dem. I garaget blir de lätt förstörda. Diskutera villkoren för lånet och om du har husdjur hemma så var beredd att täcka över stoppade möbler.

Har du upptäckt Freecycle?

Om du inte hört om Freecycle ännu är det hög tid att göra det nu. Freecycle finns runt om i hela världen och är aktivt i ett antal svenska städer. Gå med i deras mail-listor så får du ett e-mail om någon i samma stad vill skänka bort en soffa, en spegel, ved eller precis vad som helst. Nätverket hjälper både människor som behöver bli av med oönskade möbler och dem som gratis kan plocka upp second-hand möbler. Självklart är det här inte något för dig som ogillar tanken på begagnade möbler men för många är det ett utmärkt sätt att mycket billigt hitta välbehövligt bohag!Närbesläktat med Freecycle är så klart alla loppis- och secondhand-affärer som ofta säljer möbler och inredningsdetaljer billigt. Här gäller det att ha tid och möjlighet att åka runt och titta i mängder av affärer innan man eventuellt gör ett fynd, något som somliga älskar medan andra helst inte befattar sig med. Ett annat alternativ är givetvis annonshemsidor som säljer begagnade möbler online.

Läs också andra artiklar här på 4myhome som tipsar om enkla och snabba sätt att förändra hemma utan att spendera stora pengar.

Senaste blogginläggen

 • Höghus av fågelholkar

  Varför nöja sig med en liten fågelholk,…

 • Solskensgula accenter i ditt hem i vår

  Solskensgula accenter tillhör vårens trender 2017 Ljuset…

 • Att flytta – var börjar man?

  En av oss här på på 4myhome…

 • Testa ditt byggprojekt med JABO Studio

  För oss på 4myhome är hus väldigt…

 • Spännande rumsavdelare

  Ibland kan det vara nödvändigt att dela…

Aktuellt

Välja strömbrytare med app

Ny app gör valet av strömbrytare enkelt! Se hur strömbrytaren kommer att se ut på väggen, live och i 3D! Schneider Electric lanserar…

Läs mer

Nyheter för köket

Vad sägs om en Japansk örthacka med premiumskärpa från Global, en hopfällbar såg eller en fantastisk fällkniv med fodral i läderimitation?  

Läs mer